• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourenbeleid

Retourneren
Voor bestelde artikelen geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel (vanwege de hygiëne kunnen onze oorbellen niet geretourneerd worden).

Het herroepingsrecht houdt in dat het u vrijstaat binnen de genoemde termijn de afgeleverde artikelen zonder enige verplichting te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan All the Luck in the World te retourneren. Indien het product beschadigd of incompleet is, is All the Luck in the World niet verplicht deze terug te nemen. Indien u niet zeker weet of uw retournering voldoet aan deze voorwaarden, neem dan eerst contact met ons op. Indien u een product wilt retourneren, vul dan dit retourformulier in, zonder dit retourformulier kunnen wij de retour NIET verwerken. Plaats het product in de originele verpakking met het retourformulier in het pakket en stuur het terug naar:

ATLITWStudio Klantenservice
Linnaeusstraat 20hs
1092CK Amsterdam

Kosten retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor uw rekening.
Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Wij adviseren om gebruik te maken van een track & trace code, aangezien we niet verantwoordelijk zijn indien het pakketje verloren gaat.

U kunt uw bestelling ook retourneren in onze winkel. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als retourneren per post. Terugbetaling zal plaats vinden op dezelfde wijze als wij deze hebben ontvangen.

Garantie

ATLITW Studio verstrekt 1 maand garantie op de sieraden. Je kunt alleen een beroep doen op onze garantie als het sieraad via onze website www.alltheluckintheworld.nl of via een van onze eigen winkels in gekocht. Voor een defect aan een sieraad, mail naar [email protected]. Om het voor ons zo makkelijk mogelijk te maken en je zo goed mogelijk te helpen vragen we je vriendelijk het ordernummer of aankoopbon van je aankoop en foto’s van het beschadigde product mee te sturen. 

De ATLITW Studio garantie geldt niet in de volgende gevallen:

  1. bij diefstal of verlies;
  2. opzettelijk aangebrachte schade;
  3. schade als gevolg van onjuist gebruik zoals, krassen, deuken of valschade;
  4. waterschade en schade door chemicalien;
  5. normale gebruiksschade en verouderen van materialen; of
  6. bij schade door nalatigheid.

Aankoopbedrag
Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetalen.

Ruilen
Indien u een product wilt ruilen kunt u het beste contact met ons opnemen via ons contact formulier.