• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Winkelen op afspraak

Private shopping session - winkelen op afspraak 

Yay! We mogen jullie weer verwelkomen in onze winkels! Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen kun je een afspraak inplannen voor een privé shopping sessie.

Hoe?

  • Maak een afspraak via deze pagina of stuur een mailtje/DM
  • Je kunt kiezen uit een tijdvak van 30 minuten, heb je langer nodig? Boek er dan twee achter elkaar. 
  • Kom in je eentje winkelen. Wil je graag iets groots aanschaffen en meenemen, plan dan even een extra afspraak in voor de 2e persoon. 
  • Last minute verhinderd? Zorg dat je je afspraak 30 minuten van tevoren annuleert. Zodat we iemand anders kunnen verblijden met jouw plekje. 
  • Wees op tijd! 
  • Vergeet je mondkapje niet. :-)

 

Openingstijden & Locatie

Amsterdam East store

Linnaeusstraat 20hs 

1092 CK Amsterdam

 

Maandag-Vrijdag 09.00-17.00

Zaterdag - Zondag 09.30-17.30

Donderdag - Zondag COFFEE TO GO! 

 

Shop & Collect

Vanwege de Covid-19 beperkingen zijn onze winkels momenteel deels gesloten. Om nog steeds de mooiste sieraden en cadeautjes te kunnen kopen is het mogelijk om via onze Insta shop @alltheluckintheworld en online nog steeds bij ons te winkelen. In overleg kunnen producten opgehaald of verzonden worden. Heb je iets gezien waar je verliefd op bent geworden, stuur ons dan een dm en dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

Ophalen bij de winkel

Bij het plaatsen van je order kun je kiezen uit de pick up optie 'Ophalen bij de winkel'. Het is mogelijk om een online bestelling te plaatsen en af te halen in onze Oost-winkel aan de Linnaeusstraat 20hs in Amsterdam. 

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, dient je zelf contact op te nemen met onze collega's om een afhaalafspraak te maken. Stuur een e-mail naar [email protected] of stuur ons een DM via Instagram @alltheluckintheworld, vermeld daarbij ook je ordernummer. Je kunt je afspraak plannen op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

 

Tot snel!